Logo


Chat met Hotel Mijdrecht

Trouwlocatie

Huwelijksfeest

Receptie en diner

Bruidssuite

Trouwen, bruiloften en huwelijksfeesten

De mooiste dag van uw leven wilt u graag op een mooie, sfeervolle en ontspannen locatie vieren. Hampshire Hotel - Mijdrecht verzorgt voor u de perfecte trouwlocatie.

Wat maakt Hampshire Hotel - Mijdrecht de perfecte partner voor de viering van het huwelijk van u en uw partner?

Top trouwlocatie in Utrecht

Wij bieden u een van top trouwlocaties in de provincie Utrecht, waar u uitstekend terecht kunt voor de complete verzorging van uw huwelijksdag. Bovendien hebben we toestemming van de gemeente De Ronde Venen om als buitengewone trouwlocatie te dienen. De centrale ligging nabij de snelweg en stations maken de trouwlocatie voor uw gasten goed te bereiken. Daarnaast beschikt onze locatie over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Huwelijksfeest en diner

Hampshire Hotel - Mijdrecht beschikt over diverse zalen die uiteenlopende mogelijkheden bieden voor uw receptie, bruiloftsdiner of huwelijksfeest. Tijdens het trouwfeest kunnen wij ook de catering verzorgen, wij zorgen ervoor dat de gerechten en hapjes aansluiten bij de sfeer van uw huwelijk en de smaak van het bruidspaar.

Huwelijksvoltrekking

Kiest u ervoor uw mooiste dag te beleven bij Hampshire Hotel Mijdrecht, kunnen wij voor u ook het officiële deel verzorgen. Ook hiervoor hebben wij verschillende geschikte zalen en mogelijkheden.

Trouwarrangement

Om uw trouwdag compleet te maken kun u bij Hampshire Hotel Mijdrecht profiteren van het trouwarrangement met een overnachting in de luxe bruidssuite.

Neem contact op om een afspraak te maken of meer informatie te ontvangen over de uiteenlopende mogelijkheden om uw huwelijk tot een onvergetelijke dag te maken.

Vraag een vrijblijvende
Offerte op

Love & Marriage

Champagne, ontbijt op bed, lekkernijen